Restaurant

Het Restaurant

In ons modern Oosters ingerichte restaurant wordt u bediend in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Met meer dan 80 zitplaatsen, kunt u terecht met zowel een klein als groot gezelschap. Er is een aparte ingang voor afhaalgasten en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Onze keuken biedt een ruime variatie aan specialiteiten die uniek is in de omgeving. De invloeden van de Chinese culinaire streken, Kanton en Szechuan, heeft onze chef-kok geïnspireerd om diversiteit te creëren die terug te vinden is op onze a la Card, menu’s en rijsttafels.

SPECIALE DIEET-WENSEN OF EEN ALLERGIE?
Vertel het onze medewerkers! Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Bekijk menukaart →

Ti pan is onze specialiteit

Proef eens de specialiteitengerechten uit Kanton; zoete, milde, fijne smaken en uit Szechuan; pittige, hartige, sensuele smaken. De gerechten zijn er in vele variaties, zoals met vlees, vis & groenten en kunnen geserveerd worden op fraai opgemaakte schotels én op hete plaat (Ti pan). Op onze uitgebreide menukaart vindt u deze specialiteiten. Een Ti pan gerecht vult u aan met een van onze 15 verschillende sauzen, voor een unieke smaaksensatie!

Shared dining

Een gezellig avondje uit, onder het genot van lekker eten met bijvoorbeeld een groep? Kies eens voor Shared dining bij Golden Dynasty! Vooraf geven jullie aan wat je lekker vind en of je bepaalde wensen hebt. Wij maken er dan een speciaal menu van, waarna je de gerechten deelt met je tafelgenoten!

Familiefeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest óf andere gelegenheid vieren bij Chinees restaurant Golden Dynasty in Harskamp? Wij bieden plaats tot wel 100 personen! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, we informeren u graag!

Neem contact op →

Verrassingsmenu

Kunt u moeilijk een keuze maken? Dan adviseren wij een verrassingsmenu, die hebben drie of vier gangen. Deze menu’s bestaan uit verschillende hapjes en vervolgens komen de hoofdgerechten met diverse specialiteiten. Dit is ook een uitstekende introductie van verschillende Chinese specialiteiten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen zoals u het graag zou hebben.

Onze menukaart biedt verschillende heerlijke menu’s en rijsttafels. Al onze menu’s en gerechten zijn met liefde door onze koks vervaardigd en wij maken uitsluitend alleen gebruik van de verste ingrediënten.

De omgeving

Golden Dynasty is zeer gemakkelijk te bereiken. We zitten direct aan de grote weg, aan het begin van de Dorpstraat nr 4 in Harskamp. De locatie ligt midden op de Veluwe, waar u tijdens uw vakantie of een dagtripje, in alle jaargetijden terecht kunt voor een gezellig avondje uit eten!

Direct een tafel reserveren?
Bel ons op 0318 – 45 73 80.

@GoldenDynastyHarskamp